جابر بن عبداللّه انصارى گوید: قال رسول اللّه(ص): «ینزل عیسى ابن مریم فیقول أمیرهم المهدی تعال صلّ بنا، فیقول: ألا، انّ بعضکم على بعض أمراء تکرمة من اللّه (عزّوجلّ) لهذه الأمّة»، مسیح مىآید و در آن هنگام سالار آنان امام زمان(عج) مىگوید: بیا براى ما نماز بگذار تا به تو اقتدا کنیم، آن حضرت مىگوید: خداوند والا از باب گرامیداشت این امت برخى از شما (یعنى ولىّ عصر(عج)) را بر دیگران بزرگ و سالار قرار داده است و نیز نبى مکرم اسلام(ص) فرمود: «کیف أنتم إذا نزل فیکم ابن مریم و إمامکم منکم»، چگونه خواهید بود وقتى عیسى بن مریم در میانتان فرود آید و امام شما از شما باشد.
نه تنها حضرت عیسى(ع) به امام عصر(عج) اقتدا مىکند، بیشتر اهل کتاب نیز به پیروى آن حضرت بینا مىشوند و به امام زمان(عج) اقتدا کرده و نماز مىگزارند، همچنان که استاد علامه طباطبایى ذیل آیه «وَإِنْ مِنْ أَهْلِ اَلْکِتٰابِ إِلاّٰ لَیُؤْمِنَنَّ بِهِ قَبْلَ مَوْتِهِ» در این باره مىفرمایند:
حجاج به شهر بن حوشب گفت: آیهاى در کتاب خداست که مرا خسته کرده است. شهر گفت: اى امیر! کدام آیه است؟ گفت: آیه «وَ إِنْ مِنْ أَهْلِ اَلْکِتٰابِ إِلاّٰ لَیُؤْمِنَنَّ بِهِ قَبْلَ مَوْتِهِ»، هیچ یک از اهل کتاب نیست که پیش از مرگش به عیسى ایمان نیاورد و روز قیامت وى برایشان شاهدى خواهد بود. به خدا من دستور مىدهم که گردن یهودى و نصرانى را مىزنند و او را به دقت مىنگرم و تا وقتى که خاموش مىشود، لب حرکت نمىدهد. شهر گفت: خدا امیر را به سلامت دارد! آیه چنین نیست که تأویل کردى، گفت: پس چگونه است؟! شهر گفت: عیسى پیش از قیامت به دنیا فرود مىآید و هیچ اهل ملّتى اعمّ از یهودى و غیره نمىماند، مگر آنکه پیش از مرگ به وى ایمان مىآورد و پشت سر حضرت امام مهدى(عج) نماز مىخواند و گفت: شگفتا! این مطلب از کجا به تو رسیده است؟ گفتم محمد بن على بن الحسین بن على بن ابىطالب (امام باقر(ع)) براى من گفت. حجاج گفت: به خدا از سرچشمه زلالى گرفتهاى.
٢ . حضور اصحاب کهف
زنده شدن اصحاب کهف و حضور آنان در خدمت ولىّ عصر(عج) نیز از دیگر حوادثى است که برخى احادیث بدان اشاره کردهاند.
٣ . نابود شدن لشکر سفیانى
مسخ لشکر ملعون سفیانى در جنگ با امام زمان(عج)
4 . مبعوث شدن محبان خاص
برانگیخته شدن خاصان از شیعیان و محبان خاندان عصمت از این وقایعاند: «فإذا ام قائمنا بعثهم اللّه فأقبلوا معه یلبّون زمرا زمرا» و نیز عن أبی جعفر(ع) قال: «(حم) حمیم و (عین) عذاب و (سین) سنون کسنى یوسف(ع) و (قاف) قذف و خسف و مسخ یکون فی آخر الزمان، بالسفیانی و أصحابه و ناس من کلب ثلاثون ألف [ألف]یخرجون معه و ذلک حین یخرج القائم عجل اللّه تعالى فرجه بمکة و هو مهدی هذه الأمّة»؛ «حم» حتم، «عین» عذاب و «سین» قحطسالی است، همچون قحطسالی است همچون قحطسالی زمان یوسف(ع) و «قاف» سنگساری و فرورفتنی در زمین و مسخ شدنی است که در آخرالزمان خواهد شد نسبت به سفیانی و یاران او و مردمانی از قبیله کلب 30 هزار تن که با وی خروج میکنند و آن هنگامی است که حضرت قائم(عج) در مکه خروج می کند و اوست مهدی این امّت.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0